Om AudioCraft

Hvem er vi:


AudioCraft startede først i 80'erne. Oprindeligt var AudioCraft lydstudie og opbyggede faste installationer i biografer og spillesteder.
I nyere tid er forretningsområdet blevet udvidet væsentligt, og hovedvægten er i dag på Live-lyd til små som store scener, Proffesionelt lys, Studie, samt undervisning, rådgivning, eventmanagement, og egentlig projektledelse.


Erfaringerne har tydelig vist, at det ofte er en stor mundfuld for arrangører at planlægge og gennemføre større events. I det sammenhæng har vi ofte ydet konsulentbistand, og i mange tilfælde overtaget projektsstyringen, hvorved vi har sikret arrangørerne en succes.


I 2019 udvidede AudioCraft's lokationer, og har nu centre i Viborg, Engesvang og Randers. Med andre ord, er vores placering central i midtjylland.


Vi har også åbnet op for faste aftaler med bands og solister, og kan allerede nu se at vores produkter efterspørges i lang højere grad end vores vildeste forventninger havde håbet på.  Vi tror selv på, at det at vi ikke begrænser os til profesionelle grupper og artister, sikkert er en medvirkende årsag til at vi får flere os flere faste aftaler i stand. 

Hvorfor vælge AudioCraft?


Vi leverer den aftalte kvalitet til aftalt tid, og til den aftalte pris.

  Som arrangør aftales leverancer som totalleverancer, og der er sikkerhed for at afviklingen altid forløber efter planen.

AudioCraft står også til rådighed med managementstyring, og kan altid assistere med at finde de rette kunstnere til arrangementerne.

AudioCrafts Vision


AudioCrafts mål er at levere den bedste kvalitet indenfor lyd, lys, studie, undervisning og management i hele Danmark. Herunder at udvide kraftigt på det scandinaviske marked som helhed.

AudioCraft's overordnede måler at blive markedsledende indenfor vores forretningsområde.AudioCrafts Mission


-Ved konstant at have en finger på pulsen, at kunne levere et solidt og gennemarbejdet produkt, der er nøje afstemt med de indgåede kravsspecifikationer.


- At løbende afstemme udstyr, med hensigt på kunne scalere efter behov.

- At sikre et konstant højt videnniveau.

- At kunne assistere 'fra vugge til grav' dvs. før/under/efter. 

AudioCrafts Værdier

Audiocraft er en værdibasseret organisation. Det er essentielt for AudioCraft, at alle der repræsenterer firmaet udtrykker holdninger og adffærd i overensstemmelse med de fastlagte værdier. De skal ses som kodekset for god samarbejdende adfærd med mere.

  • Pålidelige og ærlige 
  • Kreative og innovative
  • Åbenhed, lyttende 
  • Arbejdsomme