Sound

Live Sound

NEW APPROACH

TO LIVE SOUND

Live lyd er ikke for amatører. Vi i SoundCraft, er alle uddannede, og med mange års praktisk erfaring. Denne cocktail er jeres garanti for at der leveres en 100% ydelse uanset forhold.


Vi ved godt, at vi har fået prædikatet en anelse nørdede, men det har vi taget til os som noget meget positvt.

Der er en række grundregler som tilsammen sikrer at ethvert event/arrangement bliver en sikker succes.
Alt starter med at et idegrundlag bliver til et udkast til arrangemet. Derfra kan vejen til gennemførelsen være vidt forskellige. Det er dog vores erfaring, at jo mere præcis planlægning der lægges i forarbejdet, jo større succesrate. Vi har i flere tilfælde måtte agere projekt- og eventmanager, da der i relation til de delleverancer vi i AudioCraft skulle levere tydeligt kunne se at niveaut for planlægning langtfra var gennemarbejdet og slet ikke operationelt nok. 


Med vores erfaring i mente, udarbejder vi altid en skriftlig aftale, hvori der sker afdækning af ansvars- og snitflader. På den måde er der ingen uklarhed og hvem der gør hvad og hvornår.

Vores arbejde har flere vinkler. Vi skal levere nøjagtig det aftalte til arrangøren, og sikre den/de optrædene optimale arbejdsvilkår, så de kan holde fokus på det de leverer på scenen.


Alt, i alt, sikrer vi en smidig og fleksibel afvikling af ethvert arrangement. AudioCraft's erfaringsområder:


Festivaller, open airs, halarrangementer, spillesteder.
Eventshows, DJ's, messer, stand UP, kulturarrangementer, teaterforestillinger. med meget mere.


AudioCraft kan levere fra de større festivaller med flere scener, til den lille intime Cafe der ønsker live musik, eller andet der forudsætter god lyd & lys i prof. kvalitet.


Til forskel for de fleste andre leverandører at PA teknik og lys, så leverer AudioCraft altid i henhold til udfyldt og aftalt kravsspecifikation. Det indebærer at ydelsen er 100% dækkende, og at arrangøren ikke skal anvende yderliger tid på at følge op på denne del..

Vores Team

Mikkel Holm


Proffesionel lys og lyd mester med mange år i bagagen.

DJ, konferencier, entertainer og eventmanager.


 Jan E. Klausen


Proffesionel studie- og afviklings-producer.Studiemusiker og ikke mindst udøvende musiker.

Mange mange solister og orkestre nyder godt af Jan's undervisning i samspil og teknik. Lasse Bugge


Studieproducer, sound enginer, mixermand, underviser, og meget aktiv udøvende musikker.